Deksun kesä meni (kuten muunkin perheen) nopeasti ja nyt on jo syksyisiä tuulia keritty haistelemaan pitkään. Kesällä Deksu reissasi Rukalle, automatkat menivät yllättävän kivuttomasti, ottaen huomioon, ettei autoilu ole ihan ykköspuuhaa Deksusta. Poroja nähtiin paljon, ja ne aiheuttivat jonkinasteista lamaantumista koirapolossa. Autosta/ikkunan takaa niille oli hyvä vähän haukkua, mutta lenkillä kun vastaan tuli niin johan oli Deksukin nilkoissa pyörimässä ja mulkoili vain kulmiensa alta outoja sarvipäitä :)

 

Deksu on melkoinen sylivauva vieläkin, tunkee tuon pienen ruhonsa illalla ihan väkisin syliin. Päivisin vahtii nuorempaa lastamme ja seuraa tyttöä kuin hai laivaa. Emma kun jää päiväunille sänkyynsä, niin Deksu parkkeeraa itsensä joko nojatuoliin tai viereiseen sänkyyn. Deksu on todellinen laumasielu, ja edelleen ottaa jokaisen ovesta sisääntulevan perheenjäsenen riemulla vastaan. On se mukava tulla kotiin postia hakemasta, kun vastaanotto on sitä luokkaa, kuin ei olisi viikkoihin nähty.

Jostain syystä en edelleenkään saa ladattua kuvia tänne, mutta ehkä sekin vielä onnistuu kun riittävästi harjoittelee. Terveiset Deksulta sisaruksille :)